Arrel de la web > Campanya Salvem Sa Ràpita! > Col·labora!

Col·labora!

dissabte 1 de desembre de 2012

Des de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa per Mallorca pensam que aquesta és una modificació il·legal que, de manera encoberta, augmenta el sostre màxim de creixement que s’havia acordat el 2010 en la modificació del Pla Territorial, i que s’ha perpetrat per part del Partit Popular en solitari, sense la transparència, participació ciutadana i publicitats obligades.

Hi ha jurisprudència al respecte en la que no s’accepta que es canvii en nom d’un suposat error numèric el que suposa un augment d’edifiabilitat. Aquesta actuació suposarà un atemptat ecològic i territorial mes en nom de la “sortida de la crisi” que beneficia molts pocs i perjudica el territori i el paisatge i per tant, a la gran majoria d’habitants i visitants de la Illa de Mallorca.

El cost, per ara, del procés judicial és de 3.000 € i, en nom de la lluita col·lectiva per preservar Mallorca, vos demanam la vostra implicació, ja sigui donant a conèixer la campanya o, especialment, col·laborant amb una aportació econòmica que ens permeti fer front a les despeses que generarà el procés judicial.

Podeu fer les vostres aportacions directament al compte corrent que hem obert a Caixa Colonya:

2506 0004 41 4102005754

També podeu adquirir les postals que hem el·laborat per la campanya, al preu de 1,5 € cadascuna. Les podeu trobar tant als actes públics que organitzam (com ara les xerrades sobre importació de fems a Mallorca) com a les nostres seus o escrivint-nos un missatge.

Des d’aquesta pàgina ens comprometem a mantenir-vos informats del desenvolupament del contenciós i de les actuacions al respecte que la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa per Mallorca anirem duent a terme, del cost que ens suposa, de les ajudes que rebem per fer-hi front i vos convidam a saber mes del que ha estat la història de l’urbanisme a Campos en particular (i a Mallorca en general).

Només amb el vostre suport podrem continuar i aturar els peus als abusos del PP en la depredació del territori. Només amb el vostre suport podem Salvar Sa Ràpita!

1 Missatge

Respondre a aquest article